Köpvillkor

Priser: Vi förbehåller oss rätten att ändra priser på vår hemsida och i våra publikationer utan föregående avisering. Priser som gäller vid beställningstillfället kommer också att gälla vid leveranstillfället.

Orderbekräftelse: När du har slutfört beställningsprocessen och din order har skickats till oss, kommer du automatiskt att få en orderbekräftelse via e-post. Det är därför mycket viktigt att du har angett en korrekt e-postadress vid registreringen. Vi använder din e-postadress om vi behöver kontakta dig angående din order.

Leverans: Vi skickar alla våra paket med fraktbolaget DHL. De har cirka 1 300 ombud över hela landet, inklusive bensinstationer, affärer, kiosker och mer. Vi använder DHL för att vi ofta skickar paket som är långa eller stora i omfång.

DHL Servicepoint: Med DHL Servicepoint kan du enkelt hämta ut ditt paket på närmaste ombud. Vi väljer automatiskt det ombud som ligger närmast din postadress. Om du själv vill kontrollera var dina ombud finns, kan du enkelt söka på DHL Servicepoint.

För att få svar på frågor om din sändning kan du kontakta oss via mail: bmpdesign.service@gmail.com. Ha ditt sändningsnummer till hands. Sändningsnumret skickas till din e-postadress när vi skickar dina varor.

Långa och tunga paket Stora paket som är för stora för att hanteras av utlämningsställen eller väger över 20 kg skickas med antingen DHL Paket eller DHL Stycke. Dessa måste levereras till din dörr och levereras under dagtid. DHL kommer att kontakta dig för att bestämma tid för leverans.

Beställda produkter: Alla beställningar är bindande. Kontrollera din beställning noggrant för att undvika fel. Vi kan inte sälja till personer under 18 år.

Betalning

Klarna Faktura: När du handlar på faktura med Klarna får du alltid dina varor innan du betalar. Du betalar aldrig för något som är fel eller inte levereras. Det är enkelt, riskfritt och bekvämt. Dessutom betalar du hela beloppet direkt.

Klarna Konto: Med Klarnas konto samlas dina köp under en månad på en faktura som kommer i slutet av månaden. Det innebär en enda betalning och ett enda OCR-nummer. Du kan välja att betala hela fakturabeloppet varje månad eller dela upp det flexibelt.

Transportskador

 1. Synliga skador ska noteras på frakthandlingen eller scannern vid mottagningen av godset. Om detta inte görs kan ingen reklamation göras.

 2. Dolda skador (skador vid uppackning) ska rapporteras till oss inom 7 dagar från mottagandet.

 3. Behåll alltid skadat gods och emballage tillgängligt för eventuell besiktning.

 4. Kontakta oss via e-post och bifoga: Foto, order-nummer, sändningsnummer och information om skadan.

 5. Om transportskadan godkänns, hanterar vi ärendet med DHL och skickar en ny vara (vanligtvis inom 5 arbetsdagar).


Felaktiga varor

 1. Felaktiga varor ska reklameras via e-post (bmpdesign.service@gmail.com) till inom 5 dagar från mottagandedatum. Bifoga: Bilder, beskrivning och order-nummer.

 2. Vi behandlar ärendet och meddelar dig om det är en godkänd reklamation.

 3. Vid godkänd reklamation skickar vi ut en ny vara tillsammans med en retursedel.

 4. Fäst retursedeln på paketet som DHL kommer att hämta upp på en förbestämd tid. Om du inte kan vara hemma vid den angivna tiden, meddela oss på bmpdesign.service@gmail.com och uppge bokningsnumret som du får med i returpaketet från oss. Du kommer då överens med DHL om en ny upphämtningstid.

 5. Om den godkända reklamationen inte returneras till oss inom 10 dagar debiteras den nya varan och fraktkostnaden i sin helhet.

Ångerrätt: Enligt distansavtalslagen har konsumenter rätt att ångra sitt köp utan att ange orsak, förutsatt att varan returneras i oförändrat och oskadat skick inom 14 dagar från mottagandet. Om du ångrar ditt köp och returnerar hela och oöppnade varor, återbetalar vi det belopp som du har betalat. Returnerade varor måste vara oanvända och i obruten originalförpackning. Köparen står för fraktkostnaden.

BMP PRO DESIGN säljer produkter med ett års garanti om inget annat anges i produktbeskrivningen. Garantin gäller i Sverige. För privatpersoner tillämpas gällande konsumentköplag. Alla produkter kan användas i Sverige.

Allmänna villkor: För att handla i vår internetbutik måste du vara minst 18 år eller ha målsmans godkännande. Genom att skicka din order bekräftar du ditt köp och godkänner våra köpvillkor. Alla varor förblir Röshults egendom tills full betalning har mottagits.

Samtycke för registrering av personlig data: När du lägger en beställning hos BM PRO DESIGN, behöver du ange personuppgifter såsom: person- eller organisationsnummer, namn, adress, e-postadress och telefonnummer. I samband med genomförandet av köpet godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullfölja vårt avtal med dig.

Kommer uppgifter att delas med tredje part? Dina uppgifter kommer att delas med Visma Spcs enligt vårt leverantörsavtal. Vi har tecknat biträdesavtal med dem. Dina personuppgifter kommer bara att lämnas ut till tredjepart när valt betalsätt kräver att vi ska skicka dessa uppgifter vidare. Inga personuppgifter säljs vidare till tredjepart.

Vilka uppgifter sparas och hur länge sparas de? Vi kommer att spara nödvändig data så länge som vi är skyldiga att spara informationen enligt bokföringslagen. För att skydda dig mot bedrägerier kommer även IP-adressen att sparas.

Rätten att få tillgång till mina uppgifter: Du har enligt GDPR rätten att få ta del av den information som vi har registrerat. Du har också rätten att begära att informationen ska korrigeras. Kontakta oss via bmpdesignpro.service@gmail.com, så hjälper vi dig.

Hantering av personuppgifter: Om du anser att vi på något sätt inte uppfyller kraven på hur personuppgifter hanteras, kan du kontakta Datainspektionen.

Totalsumma:
  Till kassan
  Tillagd i varukorgen